www.puski.hu

Püski Község Hivatalos Honlapja

“Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” akció keretében várjuk a jelentkezését azoknak, akik részt kívánnak venni a helyi szemétszedési „nagytakarításban!”

Te szedd!

Püski Község Önkormányzatának Képviselő – testülete tisztelettel meghívja Önt és kedves

családját a 2019. június 8 – án megrendezésre kerülő Püski Falunap rendezvényeire.

Falunap 2019

Legfrissebb hírek

Összes hírRészletekRészletek

Püski Könyvtár


Könyvtáros: Gonda Jánosné

Telefonszám: 0620/592-8116

E-mail: puskikonyvtar@freemail.hu

Cím: Püski, Szabadság u. 1. (A Faluház épületében)


A könyvtár nyitvatartási ideje:


Hétfő: 16:00 - 19:00

Csütörtök: 16:00 - 19:00Településünkön 1960 óta működik könyvtár. Az első könyvtáros Deák Ferencné (Magdi néni) volt, akit később Szütsné Markó Veronika váltott. A könyvtárat 10 éve Gonda Jánosné vezeti.


A könyvtárban jelenleg 206 beiratkozott olvasó van. Az olvasók létszáma a helyi és a környező települések lakosságából tevődik össze. A beiratkozás és kölcsönzés ingyenes. A jelenlegi könyvállomány 6330 db könyv. A könyvek kölcsönzése számítógépes programmal történik. A könyvtárban elérhető további szolgáltatások: internetezés, fénymásolás, nyomtatás. Folyamatosan gyűjtjük a falu életéről szóló újságcikkeket, fotókat. A könyvtárban fotógyűjtemény, DVD-k, CD-k találhatók különböző rendezvényekről. A könyvtár a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer tagja, melynek jóvoltából az elmúlt évben 206 000 Ft értékben kaptunk könyveket (az olvasói igényeket is figyelembe véve), továbbá egy laptopot, egy fényképezőgépet és 2 db monitort.